blog

25 04 14
Pre četiri godine sam uronila u svet srebra od tada sam napravila mnogo jedinstvenih komada sa svojom pričom, ali nikad nisam prestala da se vraćam na prvobitne inspiracije, i dan danas ne mogu da se oslobodim tih prvih ideja, često se ponavljaju sa malim razlikama, često se vidi samo uticaj... Odlučila da ih smestim na jedno mesto i podelim sa vama.
09 12 13
Moja drugarica je nedavno imala zadatak na radionici koju pohađa, da stilizuje, fotografiše i pošalje fotografije svojih 5 odevnih kombinacija (fotografije možete da pogledate dole). Dobila je ideju da uz svaku odevnu kombinaciju, kao temu photo sessiona, doda jednu ogrlicu iz kolekcije powerful, koju sam nedavno započela da pravim.
06 08 17
  https://www.youtube.com/watch?v=AMg-IgW7Dzg Noć je uveliko pala. Ne spavam. Dugo ležim na krevetu i razmišljam o osveti. Zatrvorenih očiju pokušavam da postanem šišmiš.   Kada bih uspela da ostvarim svoju želju, spadala bih u grupu koja se hrani uglavnom voćem, nazivala bih se "voćnim vampiriom" a živela bih na američkom kontinentu.
09 07 17
Big Lebovski. To je neki film koji
08 07 17
Danas, nakon što sam spavala 20 sati.Probudila sam se u telu koale.Ušla sam u kupatiloObavila nuždu...Nisam se umila...Nisam oprala zube- koale ne peru zube.Imam debelo raskošno krzno i velike uši.Dugačke udove i zadržala sam svoje ljudske otiske prsta.Lepo mi je dok mazim sama sebe.Sva sam mekana i topla.Imam oštre kandže i strahovitu želju da se popnem na drvo.
06 05 17
Tanja- drago mi jePružam ruku momku koji je već izgovorio svoje ime, ali ga nisam upamtila.To je ona devojka sa banera- predstavlja me Bilja.Aaa tooo si tiii. Delovala si mi poznato, a nisam mogao da se setim odakle.Biljo- objasni, tražim zbunjeno.Pa znaš, nešto sam bila u gužvi, iskoristila sam jednu tvoju fotku sa ružama za bilbord, spominjala sam ti da imamo sajam u holandiji. Evo ovu.
05 02 16
Kako formirati cenu svom proizvodu, omiljena je tema među kreativcima. Meni je bilo potrebno dosta vremena da prevaziđem prvu od stavki koje je navela Milica na svom blogu (vise o tome u daljem tekstu).  
15 10 15
Jutros sam se probudila sa tekstom ovog posta u glavi. Pogledam na sat, dođavola, zar je to moralo da se desi u 5h ujutru, pošto sam po prirodi spavalica, umesto da sam odmah završila sa pisanjem bloga do 6h, ja sam se prevrtala u krevetu sa glasnim glasom texta u glavi sve dok nije zazvonio sat. Za kaznu, zvono za sobom odnelo je sve moje ideje. Znam da treba da pišem Već dugo vremena nisam pisala ni na jednu temu.
17 09 15
Novitet koji se od septembra nalazi u ponudi. Svaka duvan kesa je ručno izrađena, sa puno ljubavi i pažnje, od visoko- kvalitetne kože, goveđeg boksa. Specijalan dizajn. Nema više prosipanja duvana, traženja rizli i filtera po kesama, jednostavno nosite sve na jednom mestu. Sačuvajte stare zanate. Kupovinom doprinosite starim zanatima koji nestaju- to je činjenica.
22 09 14
Velika mi je čast predstaviti vam saradnju sa predivnim ljudima, članovima sve popularnijeg benda Ničim Izazvan. Delim svoju radost sa vama koja dolazi kao posledica kreativnog posla kojim se bavim već osmu godinu. Biti kreativan znači živeti određenim stilom života. To je vrsta života u kojem imate sopstvenu istinu i živite svoju istinu. Postajete naoko divlji i postajete slobodni.

Pages