Butterfly

26 Jun 2013
blog

Posebno mesto u mom stvaralaštvu zauzima butterfly kolekcija.

Protekle godine konstantnog rada su doprinele da steknem potpunu umetničku slobodu, doprinele su da postanem samopouzdanija, da se ne plašim da experimentišem, da slobodno zailazim u dimenziju nekomercijalnog, a rezultat toga su kolekcije nastale prema sopstvenoj ispiraciji, kolekcije koje imaju moj lični pečat i koje su prepoznatljive.

Ljudi koji se bave istim hobyjem kao ja, znaju koliko je teško isticati se, koliko je teško napraviti autentičan proizvod, znaju koliko morate experimentisati, dobro poznavati mnoge tehnike, stalno učiti, napredovati kako u baratanju sa materijalima tako i mentalno, jer znajte da nanizane perlice ne čine nakit unikatnim.

Tokom godina u potrazi za sopstvenom suštinom ja sam se oprobala u mnogim tehnikama i mnogim materijalima, ali povezanost kao sa prirodnim materijalima nisam osetila ni sa jednim drugim. Tako posebno mesto u mom srcu zauzima kolekcija od kože u kombinaciji sa drvom i prepoznatljivim motivom leptira.

Ovu kolekciju (između ostalog) možete da pronađete u Beogradu u galeriji Lovely Designs ul.Cara Uroša 17, fb. profil: https://www.facebook.com/lovelydesigns.butikunikata?fref=ts

Evo i nekoliko fotografija: