Saradnja Nicim Izazvan i Takta Art

22 Sep 2014
blog

Velika mi je čast predstaviti vam saradnju sa predivnim ljudima, članovima sve popularnijeg benda Ničim Izazvan. Delim svoju radost sa vama koja dolazi kao posledica kreativnog posla kojim se bavim već osmu godinu. Biti kreativan znači živeti određenim stilom života. To je vrsta života u kojem imate sopstvenu istinu i živite svoju istinu. Postajete naoko divlji i postajete slobodni. To su reči za koje želim da dopru i do vas koji pratite moj rad i čitate ovaj post, jer svako od vas je kreativan.

Ne plašite se da tražite i želite ono što vam je potrebno i budite svoji. Zamislite da živite ne plašeći se da prihvatite rizik i istražujete život. Ne plašite se da ćete nešto izgubiti. Život je sada.

S tim na umu vam predstavljam nešto novo, malo drugačije od mene: Takta Art  MUŠKU KOLEKCIJU. I ovog puta glavni materijal je prirodna koža. Prioritet mi i dalje ostaju prirodni materijali ali sada ima i nekoliko modela sa metalnim kopčama a takođe želim da iskoristim priliku da najavim i nekoliko modela koji su u planu, muški nakit sa srebrnim elementima.

Nije prvi put da su se sve kockice posložile i evo jos jednog dokaza da se snovi ostvaruju.

Prošlo je već dve godine od moje prvobitne ideje da napravim mušku kolekciju nakita. Iz sopstvenog iskustva znam koliki je ponekad problem darivati muškarca povodom nekog rođendana ili slavlja pa rekoh sebi "Što da ne.". Poznanstvo sa članovima grupe Ničim Izazvan, pretežno muškom ekipom, izlazak spota za njihov najnoviji singl predivne pesme "Rekla je" i zanimljiv splet okolnosti me je motivisao i inspirisao u novoj kolekciji. Došao je pravi trenutak da energiju akumuliranu u meni dve godne i realizujem.

Tako je jedno popodne u Beogradu uz druženje sa delom benda Ničim Izazvan a tog popodneva i mojim modelima Bojanom Gluvajićem, Borisom Bakalovim, Nikolom Petrovićem i Igorom Martinkom dalo rezultat koji ćete pogledati na fotkama dole, a i u spotu za pesmu "Rekla je". Ne mogu da sakrijem svoje oduševljenje modelima, oni su prirodni, lepi, pozitivni, spontani... U ostalom, tu su fotke pa presudite sami.

Igor  Martinko nosi narukvicu od tamno braon kože, debljine 5mm sa metalnom kopčom.

Boris Bakalov nosi ogrlicu od crne kože debljine 4mm sa metalniom pločicom, i narukvicu od kožica raznih debljina sa sistemom vezivanja.

Bojan Gluvajić nosi narukvicu od svetlo braon kože, debljine 5mm sa drvenom kuglicom.

Nikola Petrović nosi narukvicu od crne kože, debljine 2mm sa metalnom kopčom.

Svi modeli nakita su dostupni i moguće ih je naruciti.
Dužina narukvice se izrađuje po meri kupca. Standardna dužina narukvice je 21 centimetar. Za pravilno merenje obima najbolje je dodati +2 cm na obim Vaše ruke.
Za sva pitanja, informacije, savete tu sam za Vas.
Pišite na mail aynatf@gmail.com.

Ovde pogledajte i celu pesmu "Rekla je" i spot:

https://www.youtube.com/watch?v=iWgu6TwGPFU

Do idućeg kuckanja.

Tanja.